Green Screen Photobooth. Dit Moet Je Weten

Een greenscreen photobooth: een ludieke toevoeging voor je trouwpartij! Voor degene die niet echt snappen wat een greenscreen photobooth is: je hebt er vast wel eens iets over gelezen, maar wat is het eigenlijk precies? Veel mensen hebben wel eens van de term gehoord en videos van gezien maar wat het eigenlijk precies is dat is dan toch wel de vraag toch? Niet enkel wat het is maar hoe gaat het ook in zijn werk? En wat voor grappige dingen kun je er allemaal mee doen? Ooit eens gedacht om een greenscreen photobooth te huren? Voor mee info kijk ook eens hier

huur een greenscreen photobooth

Wat is een greenscreen? We gaan het beter uit te leggen.

Greenscreen, het staat al in het woord. Een groen scherm. Nog beter uitgelegd gaat het er om dat de decor voor de achtergrond groen is waar foto en video shoots mee worden gemaakt. Voornamelijk gebruikt voor toepassingen met chroma-key. Nog een ingewikkeld woord overigens. Het is een techniek waarbij een persoon gefilmd wordt of gefotografeerd tegen een groene background. Waarna men met gespecialiseerde software de achtergrond transparant kan maken waardoor het onderwerp voor een andere achtergrond geplaatst kan worden.

Weten hoe greenscreen fotografie in zijn werk gaat ?

Greenscreen fotografie klinkt een stuk ingewikkelder dan dat het feitelijk is! Groen is voor deze speciale techniek een cruciale kleur. Dat klinkt misschien vreemd en het zal je waarschijnlijk verbazen maar de groene kleur komt bijna niet voor in ons lichaam. Als men dan met de speciale software het groen er uit filtert blijft of blijven degene die gefotografeerd of gefilmd worden gewoon intact. Daar is heel slim over nagedacht want op deze. manier kun je de achtergrond weghalen zodat je er een totaal andere achtergrond achter kunt plaatsen. Herkenbaar toch.

Wie verhuurt greenscreens?

Heb je binnenkort een bruiloftsfeest of een bedrijfsuitje met je bedrijf? Dan is het inhuren van een greenscreen een heel ludiek idee. Of gebruik greenscreen fotografie als promotiemiddel voor je merk op bijvoorbeeld een evenement. Wie een greenscreen op zijn evenement heeft staan zal absoluut extra mensen aantrekken! Bedenk zelf maar wat voor achtergrond je kan gebruiken. Wat dacht je van het filmscene van je lievelings film of een bekende plek in een grote stad? Of laat een achtergrond op maat maken, zodat deze past bij je product of gelegenheid. Bij Jongensvandephotobooth.nl is dit geen enkel probleem!

Wie zijn de Jongensvandephotobooth.nl

De Jongensvandephotobooth.nl zijn Greenscreen photobooth verhuur en de fotografie daarvan doen de Jongens van de Photobooth alweer vanaf 2015. Er zijn dan ook complete greenscreen photobooth pakketten te huur voor als je op locatie een shoot wil gaan doen. Want een greenscreen photobooth huren is dé ludieke aanvulling voor je bedrijfsfeest! De volgende onderdelen zitten in het pakket: • Greenscreen photobooth mobiele fotostudio • Voor greenscreen fotografie is een professionele fotograaf nodig zodat je het beste resultaat krijgt. Uiteraard krijg je die er bij • De fotoprints zijn ongelimiteerd • Online fotogalerij met digitale downloads zijn gratis • De foto’s worden afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van je grafisch design • Minimaal 2 gratis designs waaruit je gasten kunnen kiezen • De verhuurder heeft veel expertise met het organiseren van evenementen • Veel creatieve input in het greenscreen design en foto’s. We gaan van te voren samen met je in overleg voor de beste resultaten. Wie meer wil weten over greenscreen photobooth fotografie of wil huren moet even bellen naar 030-3205000.

Jongens van de Photobooth Huren
Burmanstraat 5 bis
3515 VS Utrecht
Nederland
+31 30 320 5000