Fotohokje huren? Prachtige Ervaring

Wie voor zijn zakenrelaties iets speciaals wil gaan doen moet een fotohokje huren. Dan hoef je maar één ding te verzorgen, natuurlijk een photo booth huren. Het fotohokje legt op een leuke, speelse wijze de stemming vast van je klanten en je evenement. En bij ieder type feestje past ook de juiste design photobooth die je kunt huren. Daardoor is het ook mogelijk om op elk feestje of trouwpartij bereikbaar te zijn. Natuurlijk maakt voor ons het niet uit waar je woont. Al woon je op de hoogste etage met je woning en je wilt een fotohokje huren dan kan deze worden geplaatst vanwege dat deze in verschillende delen wordt geleverd. Met de lift een fotohokje vervoeren is geen enkel probleem.

fotohokje huren prijzen

Weet je nog wat er allemaal bijzit als je een foto hokje gaat huren? Alleen wat mensen op de foto is natuurlijk een beetje slaapverwekkend. Bijgevolg krijg je er een feestkist bij vol met grappige attributen. Heb je een speciaal onderwerp op je verjaardag of evenement dan zijn de spulletjes in dat thema. Fotoshots worden ongelimiteerd geprint, het design van de fotostrip mag je zelf helemaal gratis ontwerpen. Naderhand kun je alle gemaakte fotoshots nog downloaden. Indien je een fotohokje gaat huren houdt er dan rekening mee dat die daar circa 4 uur kan blijven staan.

Een fotobooth huren doe je niet echt elke dag, kies daarom voor een ontwerp wat precies past bij je verjaardag of evenement. Wil je meer een open karakter hebben dan kan een fotozuil ook goed van pas komen. Aangezien dat voordeliger is dan een fotohokje. Een fotozuil neemt ook een stuk minder plaats in dan een photobooth maar toch is een fotohokje wel een stuk leuker.

Een photo booth met greenscreen huren?

Een greenscreen photo booth huren is nog unieker. Met een greenscreen fotobooth kan je unieke fotoshots creeeren.

Hoe gaat greenscreen eigenlijk precies in zijn werk?

Greenscreen fotografie bestaat uit een achtergrond die groen is. Onze software verandert het groen decor in een hele originele setting, zo kun je onderdeel worden van bijv. een film.

Ben je liever onderdeel van een andere film, serie of een andere favoriete setting? Ook kan er een achtergrond gemaakt worden naar een idee van de cliënt. Na alle fotoshoots krijg je uiteindelijk alles uitgeprint
.
Soms kan het wat stevig toegaan op een feest. Bijgevolg dan ook dat de photobooth wel wat kan hebben. De fraaie afwerking is aan te passen aan een eigen thema. Geef dat wel tijdig aan omdat het wat meer tijd kost om dat te realiseren. Er is heel veel routine en specialisatie nodig om te weten wat er bij komt kijken om een verjaardag goed te kunnen ondersteunen.

Mogelijkheden als een videogastenboek of een babbelbox zijn indien gewenst ook mogelijk. Technische ondersteuning wordt 24 uur per dag 7 dagen in de week verzorgd. We vinden het leuk om met je mee te denken over de invulling van je trouwpartij of verjaardag. Tenslotte wil je dat je zakenrelaties jaren na data nog steeds praten over dat verjaardagsfeest wat jij hebt geregeld.

Jongens van de Photobooth Huren
Burmanstraat 5 bis, 3515 VS Utrecht
442C+W3 Utrecht
030 320 5000