De snelst groeiende vorm van entertainment

Photobooths zijn waarschijnlijk de snelst groeiende vorm van entertainment. Zeker voor feesten en evenementen. Een photobooth is ideaal om je feest succesvol en memorabel te maken. Het geeft je gasten ook een unieke cadeau: een tastbare herinnering aan een fantastische evenement.

De Werking Van Een Photobooth
Een Photobooth is leuk voor mensen van alle leeftijden. Het gelach dat vanuit het fotohokje komt is enorm aanstekelijk. Voor je het weet staat er een rij omheen. Vol grinnikende mensen, aangestoken door de lol van de huidige ‘modellen’.

Eenmaal in de booth begint het plezier echt. Met props zoals hoedjes, brillen, pruiken, tekstballonnen en veel meer komt de sfeer er al echt in. Afhankelijk van het soort photobooth kan je ook nog een achtergrond kiezen. En dan is het wachten op de flits. En nog een. En nog een! De lol van een photobooth is dat er meerdere foto’s achter elkaar worden gemaakt. Die worden samen op een fotostrip geprint. Op het eerste gezicht lijken alle foto’s hetzelfde. Maar dan zie je ineens dat de gekke bekken verschillen. Nog leuker wordt het als je tussen de foto’s snel van pose of prop wisselt.

Fotohokjes en bussen zijn knus en gezellig. Maar hoe leuk is het als iedereen mee kan genieten van de gezelligheid in de photobooth. Open booths brengen een levendigheid op je feest. Ze zijn makkelijk op een goede plek te plaatsen en de belichting is veel mooier.

Een goede plek is belangrijk. Zet je de booth buiten de feestzaal, uit het zicht, dan missen de gasten die leuke ervaring. De photobooth in de buurt van de dansvloer geeft vaak het beste resultaat en zorgt ervoor dat gasten in ontspannen stemming op de foto gaan.

Al jouw gasten zien er tip top uit voor jouw bruiloft. Dan wil je natuurlijk dat de photobooth iedereen op zijn mooist vastlegt. Elk bedrijf heeft een andere aanpak. Daarom is het goed om de fotogalerijen van verschillende bedrijven te bekijken, zodat je een goed beeld krijgt van de kwaliteit.

Een enkeling zal er nog aan ontsnapt zijn, maar velen van ons zijn er vast al eens ergens eentje tegengekomen. Op bruiloften, evenementen, beurzen: De photobooth!

In de oudheid, toen een je voor paspoort of rijbewijs hoogstens moest opletten of je wel een foto van jezelf inleverde en nog niet als een ware crimineel recht vooruit zo schuldig mogelijk in de camera hoefde te kijken, waren er fotohokjes. Je stapte in een dergelijk hokje, maakte na het lezen van de instructies een paar foto’s van jezelf en klaar was Kees/Klara. Uiteraard kon je ook, hilariteit alom, met je vakantievriendinnen in zo’n hokje kruipen en er een leuke souvenir aan over houden.

In die laatste hoedanigheid is het fotohokje of de photobooth al een aantal jaren aan een ware revival bezig. Toch niks leuker dan, al dan niet vermomd met snor op een stokje, een aandenken te hebben aan een feestje of bruiloft!

Speak Your Mind

*